Resim
Kapı kapı dolaşarak Büyükşehir yasasını anlatıyor. Elmalı ilçesine geçerek esnaf ziyaretlerinde bulunan Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Yaşar Tabur, 6360 sayılı yeni Büyükşehir Yasasını ve Elmalı ilçesine sağlayacağı faydaları anlattı. 
6360 sayılı yeni Büyükşehir Yasasını ve Elmalı ilçesine sağlayacağı faydaları anlattıktan sonra “Yeni yasanın getireceği hizmetlerle Elmalı ilçesinin bir turizm merkezine dönüşebileceğini tarihi ve kültürel değerleri coğrafi güzelliği sayesinde 12 ay ziyaretçi gelebilecek. Safranbolu örneğini ele alarak Elmalı ilçemizin de bu potansiyele sahip olduğunu düşünüyorum” dedi.

Yaşar Tabur, Önümüzdeki yerel seçimde Elmalı Belediyesi ve Antalya Büyükşehir Belediyesini Ak Partiye kazandırarak yeni yasa sayesinde en yüksek faydayı sağlayacak hizmetleri sunma gayretinde olacağız” dedi.

Merkeze yakın Bayralar Köyünü de ziyaret eden Tabur, köyü ilçeye bağlayan yolun çok kötü olduğunun belirtilmesi üzerine “yeni dönemde bu yolun sorumluluğu Büyükşehir Belediyesinde olacak ve hızla yapılabilecek” dedi.

Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Tabur, samimi bir ortamda gerçekleştirdiği Elmalı ziyaretlerini sonlandırdıktan sonra Antalya istikametine doğru dönüş yoluna geçti.

Kaynak Haberci



Leave a Reply.


Delicious Save this on Delicious