Resim
Ak Parti Büyükşehir Belediye Başkan aday adayı Yaşar Tabur Elmalı İlçe Teşkilatı ile birlikte 6360 sayılı yeni Büyükşehir Yasası bilgilendirme toplantısı gerçekleştirdi. 
Yaşar Tabur’un Elmalı İlçe Başkanlığı önündeki cadde üzerinde gerçekleştirdi toplantıya halkın da yoğun ilgisi oldu. Elmalı İlçe Başkanı Ümit Öztekin’in açılış konuşması ile başlayan toplantıya İlçe Yönetim Kurulu üyeleri Belediye ve İl Genel Meclis üyeleri katıldı.

Muhtarlarında  ilgi gösterdiği toplantıda özellikle Elmalı İlçesinin ve kırsal kesimlerinin yeni yasadan sağlayacağı faydalar üzerinde duruldu.

Yaşar Tabur Elmalı’da yaptığı çalışmalardan şöyle bahsetti: Tarihi ve doğal güzellikleriyle ünlü ilçemizin turizmden daha fazla pay alabilmesinin ve kırsal kesimlerine daha iyi hizmet ulaştırabilmesinin yeni dönemde mümkün olacağını belirttik. Yeni yasa ile daha güçlü bir idare, araç ve ekipmanla gerçekleşebilecek alt yapı hizmetleri sayesinde Elmalı ilçemizin ve çevresinin hızla kalkınacağını ve Antalya’mıza Dünyanın her tarafından gelen turistleri kendisine çekme imkânı bulabileceğini belirttik.

Safranbolu İlçemiz tarihi ile nasıl turizme açılmış ise Elmalı’nın da kendisine has yapısı ile restore edildiğinde turizmden büyük pay alacağı ve bu sayede yörenin zenginleşeceği ve Dünya’da tanınan bir İlçe olabileceğini anlattık.

Umarım Antalya Büyükşehir Belediyesini ve Elmalı Belediyesini siz değerli Elmalı halkımızın desteği ile Ak Partili Belediyecilik ile buluşturarak bu hayallerimizi gerçekleştirme fırsatı bulacağız.



Leave a Reply.


Delicious Save this on Delicious