Resim
Ak Parti Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Tabur, Başkan Akaydın’ın Antalya’nın trafiğini felç ettiğini bildirerek, “Ulaşım sorunu Antalya’da birinci sorun iken farkı iyice açarak süper sorun haline getirdi” dedi

Ak Parti Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Tabur, Başkan Akaydın’ın Antalya’nın trafiğini felç ettiğini bildirerek, “Ulaşım sorunu Antalya’da birinci sorun iken farkı iyice açarak süper sorun haline getirdi” dedi.

Tek sorumlu Akaydın’dır

Ak Parti Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Yaşar Tabur, Antalya’daki trafik sorununa değinerek, yaşanılan trafik sıkışıklığının tek sorumlusunun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın olduğunu öne sürdü. Tabur, Akaydın’ın göreve geldiği günden bu yana hiçbir hizmet üretmediğini ifade ederek, “Akaydın, Antalya’nın birinci sorunu olan kent içi ulaşımda da hiçbir yatırım yapmayarak Antalya trafiğini çileye döndürmüştür” dedi.

Sorunları çözmesi gerekirken

Yoğun göç almaya devam eden kişi başına araç sayısının en fazla olan Antalya’nın trafik tıkanıklığı ile baş edemez hale geldiğini vurgulayan Tabur, “Hiçbir köprülü kavşak, bir karış yol yapmayan sadece laf üreten Akaydın, ulaşımda da devrim yaptık diye Antalya kent içi ulaşımını delirtti. Hâlbuki yapması gereken birinci sorun olan ulaşımı rahatlatmak için yeni yollar köprülü kavşaklar vb. fiziki ulaşım alt yapısına hiç vakit kaybetmeden yatırım yapması gerekirdi” dedi.

‘Bırakır giderim’ demiştir

Özellikle mesai başlangıcı ve bitimlerinde trafik akışının adeta kilitlendiğine değinen Tabur, “Toplu ulaşım sisteminde, iyileştirme yapıyorum diyen Akaydın, trafiği eski halinden beter hale getirmiştir. Kent içi toplu ulaşım insanları özel araç kullanmaya zorlayarak, kent içi trafik akışının tıkanmansa sebep olmuştur. Ulaşım sorunu Antalya’da birinci sorun iken farkı iyice açarak süper sorun haline gelmiştir” dedi. ‘Sıkıştırıldığı zaman bırakır giderim diyen bir belediye başkanından hizmet beklenemez’ dilen Tabur, “Antalya’nın sorunlarını çözeceğini söyleyen hatta Antalya’yı üniversiteler kenti, sağlık kenti gibi değişik vaatler vererek, seçimi kazanan Akaydın, görev süresince hiçbir sorunu çözemediği gibi bu sorunların da süper sorun olmasını sağlamıştır” dedi.

Esra ALTUNKES



Leave a Reply.


Delicious Save this on Delicious