Resim
Antalya Büyükşehir Belediye Meclisi’nin AKP’li üyesi Yaşar Tabur, Büyükşehir Yasası'nın çobandan kentte yaşayan insana kadar tüm kesimlerin hayatını değiştirecek bir yasa olduğunu belirtti

ANTALYA Büyükşehir Belediye Meclisi’nin AKP’li üyesi Yaşar Tabur, Büyükşehir Yasası'nın çobandan kentte yaşayan insana kadar tüm kesimlerin hayatını değiştirecek bir yasa olduğunu belirtti. Adalet ve Kalkınma Partisi (AKP) İlçe Teşkilatı'nın dün saat 12.00’de gerçekleştirilen haftalık olağan yönetim kurulu toplantısına katılan Tabur, Büyükşehir Yasası ile ilgili bilgiler verdi. 

Programlar dâhilinde bütün ilçe teşkilatlarında Büyükşehir Yasası'nı anlatan Tabur, dün Manavgat'ta olduklarını dile getirerek Alanya'nın 13. ilçe olduğunu söyledi. Tabur, “Büyükşehir Yasası artık hepimizin hayatına giren bir olgudur. Çobanından kentte yaşayan insanına kadar herkesin hayatını değiştirecek bir yasa ve yerinden yönetim anlayışının zirve yaptığı yasa. Hizmeti esas alan, hizmeti yakın yerden getirecek bir yasa. 

Bu yasa çobanın ayağına hizmeti götürecek bir yasa. Yani Büyükşehir Yasası kentin tamamını ilgilendiren bir yasadır” dedi. 



Leave a Reply.


Delicious Save this on Delicious