Resim
Antalya sevdamızın gereği olarak çıktığımız yolda aday adaylığım süresince, şahsıma gösterdikleri samimiyet ve değerli destekleri için tüm teşkilat mensubu arkadaşlarıma ve özellikle her şeyin en iyisine layık olan, sevgili Antalya halkına teşekkür ederim. Bundan sonraki süreçte il ve ilçe adaylarımıza başarılar dilerim.

Siyasi projeksiyonumuz da Antalya için en iyisini yapma ve yaptırma gayretimizde en ufak bir azalma ve sapma olmayacaktır. Antalya’nın meselelerini bilen ve bu anlamda kafa yoran biri olarak daima Antalyalı kardeşlerim hizmetindeyim. Bu süreçte gecesi gündüzüne katan ekip arkadaşlarımın imece usulü ile sağladığı katkıların farkındayım. Antalya hak ettiği hizmete mutlak surette kavuşmalı büyük projeler büyük fikirler ile ortaya çıkar düsturundan uzaklaşmamalıdır. Bu anlamda adaylığımız süresince gönül veren herkese sonsuz teşekkür ederim.

Antalya'm için el ele, omuz omuza, bir ve diri olarak atılacak adımlarımız, söylenecek sözlerimiz hep olacaktır. Yaşar Tabur isminin güzel duygular ile anılması benim için e büyük onurdur. Bu onur aileme bırakacağım en kutsal mirastır. İnanarak çıktığım bu yolda arkama bakmadan daima hep ileriye yöneldim. Artık dün eski bir kavramdır. Bugün ve yarın için elimizden geleni yine yapacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın. Herkese iyi günler diler saygılar sunarım.


7/1/2023 01:50:37 pm

En iyi yalova ilan sitesi burada. https://yalova.escorthun.com/

Reply



Leave a Reply.


Delicious Save this on Delicious